Noua Declaratie Tip
autorizare coduri CAEN 2022

Tutorial Completare Declaratie tip autorizare coduri CAEN

Declarația tip autorizare coduri CAEN este NOUA declarație introdusă ca efect al Legii nr. 265/2022! Aceasta înlocuiește toate cele 3 declarații anterioare, sau, altfel spus, vechile declarații tip model 1, 2 și 3 au fost contopite într-o singură declarație pe proprie răspundere pentru autorizarea codurilor CAEN. Aceasta se depune la Registrul Comerțului atunci când entitatea juridică se înființează cât și atunci când este deja înființată. Așa cum Declarația tip Model 3 se afla în topul formularelor utilizate în realația cu ONRC, prezenta declaratie tip autorizare coduri caen, va fi printre cele mai utilizate formulare, fiind necesaă la o varietate de operațiuni: înființare, deschidere/închidere punct de lucru, adăugare/reducere coduri caen autorizate, schimbare sediu social, suspendare temporară activitate, reluare activitate, etc. 

Totodată, știm că e mai simplu să vezi cum se face, decât să ți se explice cu un milion de cuvinte ce și cum anume să faci, iar nouă, la Concreto, ne place să facem lucrurile mai simple pentru tine, mai concrete.

Așadar, ți-am pregătit acest tutorial video despre cum se completeaza declaratie tip autorizare coduri caen, care să te ghideze pas cu pas în completarea Declaratiei tale.

Mai jos, găsești declaratie tip autorizare coduri CAEN în format editabil, pe care o poți completa 100% online și descărca GRATUIT. 

Declaratie Tip autorizare coduri CAEN

Mai jos găsești Declaratie tip autorizare coduri CAEN pe care o poți completa și descărca gratuit. Pentru instrucțiuni de completare urmărește tutorialul video de mai sus. 

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Nomenclator Coduri CAEN

wpDataTable with provided ID not found!