Declaratia Tip Model 3

Actualizare conf. Legii nr. 265/2022

Începând cu data de 28.11.2022 Declarația tip model 3 NU se mai folosește! Pentru noua declarație tip introdusă prin Legea nr. 265/2022 dați click aici.

Tutorial Completare Declaratie tip Model 3

Declarația tip Model 3 se depune la Registrul Comerțului atunci când entitatea juridică este deja înființată și doriți să modificați declarația tip model pe propria răspundere depusă la înființare sau declarația tip model 3 anterioară. Astfel, această declarație este printre cele mai utilizate formulare în relația cu ONRC, fiind necesară la actualizarea obiectului de activitate, autorizări noi de coduri caen, deschidere/închidere puncte de lucru, schimbare sediu social/secundar, suspendare temporară activitate, etc.

Totodată, Știm că e mai simplu să vezi cum se face, decât să ți se explice cu un milion de cuvinte ce și cum anume să faci, iar nouă, la Concreto, ne place să facem lucrurile mai simple pentru tine, mai concrete.

Așadar, ți-am pregătit acest tutorial video despre cum se completeaza declaratia tip model 3, care să te ghideze pas cu pas în completarea Declaratiei tale.

Mai jos, găsești declaratia tip model 3 în format editabil, pe care o poți completa 100% online și descărca GRATUIT. 

Declaratie Tip Model 3

Mai jos găsești Declarația tip model 3 pe care o poți completa și descărca gratuit. Pentru instrucțiuni de completare urmărește tutorialul video de mai sus. 

This browser does not support PDFs. Please download the PDF to view it: Download PDF.

Nomenclator Coduri CAEN

wpDataTable with provided ID not found!