Generator

Soluție digitală de generare documente 100% online

Documente

Selectează de mai jos tipu de document și/sau procedurile pe care vrei să e generezi prin intermediul concreto.ro . Important! Nu este necesar să-ț faci cont pe platforma noastră, documentele pe care le generezi îți vor fi ivrate pe adresa de email furnizată în formular, documentele sunt actualizate la nivelul anului 2023.

Contract Vanzare Cumparare Auto 2023

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera contractul tau!

Dosar înființare PFA

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera documentele pentru inregistrarea pfa-ului tau!

Dosar înființare i.i.

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera documentele pentru inregistrarea itreprinderii tale individuale!

Dosar înființare i.f.

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera documentele pentru inregistrarea intreprinderii familiale!

Dosar înființare SRL cu Asociat Unic

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera documentele pentru inregistrarea SRL-ului tau!

Dosar înființare SRL cu mai mulți Asociați

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera documentele pentru inregistrarea SRL-ului vostru!

Dosar înregistrare în scopuri de TVA

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera documentele pentru inregistrarea înregistrarea în scopuri de TVA!

Dosar Deschidere punct de lucru

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera documentele pentru deschiderea punctului de lucru!

Dosar autorizare Coduri CAEN

Click pe butonul de mai jos pentru a merge in pagina dedicata si a genera documentele dosarului tau de autorizare coduri CAEN!

Generator pe bază de abonament?

* Vrei să generezi mai multe documente? te-ar interesa un abonament?

* Vrei soluții personalizate de generare documente?

Intră în legătură cu noi și hai să discutăm pe larg despre nevoile tale concrete!

Nomenclator Coduri CAEN

wpDataTable with provided ID not found!